Helge Nordgård — Fotograf

Mitt virke og

en del av mitt liv

Meg & Frisøren
Virke

Fotografi er en av mine største lidenskaper. Å skape og bevare visuelle inntrykk gjennom stillfotografering er noe jeg elsker å eksperimentere, utvikle og drive med. Enten det er via tradisjonelt analogt format eller digitalt, etterstreber jeg å skape noe unikt gjennom mitt arbeid ved enhver anledning.

Prosess

Like mye arbeid ligger i etterbehandlingen av stillfotoer, som det er i forberedelser og opptak. Jeg har tiår med yrkeserfaring i etterbehandlingsprogramvare (Photoshop) samt erfaring i å jobbe med tradisjonelt mørkerom og filmkjemikalier. Sistnevnte innehar jeg også selv med mitt eget studio.

Priser

Jeg tar faste og forhåndsavtalte priser for pakker/prosjekter som vil variere avhengig av arbeidsmengden som forespeiles. Prisen vil også variere utifra behovet av å ta bilder i studio eller om jeg må sette opp hos kundens lokasjon. Ta kontakt med meg dersom du ønsker et prisestimat.

Interessert?

Jeg utfører store og små prosjekter. Har du et behov for en fotograf til enkle portretter eller større eventer hører jeg gjerne fra deg for en uforpliktende prat og ideutveksling.